1 DECEMBRIE- EDIȚII SPECIALE FOCUS, HAI CU FETELE, EXCLUSIV VIP, FLORIN CĂLINESCU SHOW ȘI STAREA NATIEI, DEDICATE ZILEI NAȚIONALE

Ziua Națională este sărbătorită la Prima TV cu o serie de ediții speciale, dedicate românilor care cred în bine, împart bucurie și scriu povești demne de urmat. Totodată, din 1 decembrie, Prima TV dă start campaniei aniversare CREDE ÎN BINE! La PrimaTV, aniversarea celor 24 de ani de existență aduce 24 de zile de #ÎmparteBucurie: orice faptă bună, orice gest de implicare contează pentru că darul cel mai mare în această perioadă grea de pandemie este BUNĂTATEA. Vedetele PrimaTV vor străbate țara și vor duce acest mesaj mai departe, susținând povești de viață impresionante.

Ziua Națională a României este sărbătorită la Focus la Prima Oră cu o ediție specială, în care vorbim despre poveștile oamenilor ce au un numitor comun: extraordinarul. De la 11.00, într-o ediție specială Focus, prezentată de Livia Graur, în direct de la București și Alba Iulia, telespectatorii Prima TV pot urmări parada militară dedicată Zilei Naționale. De la 15.00 încep edițiile speciale ale emisiunilor Prima TV: Ioana Petric, Giulia și Gabriela Marin transmit la Hai cu fetele urări de la români pentru români. Cleopatra Stratan, Edward Sanda, Monica Odagiu, Crina Matei, Horia Vîrlan, Cristi Pulhac, Maria Constantin sau Proconsul sunt doar câteva dintre vedetele care au transmis un mesaj pentru România. În zi de mare sărbătoare, celebrăm românii de aur. Campioni olimpici la canotaj vin în studioul emisiunii. De la 16.00, la Exclusiv VIP, vedetele populare sunt pregătite de petrecere. Cristi Brancu și invitații săi petrec românește într-o ediție cu voie-bună.

De la 18.00, la Focus, Andreea Berecleanu prezintă poveștile românilor care cred în binele comunității și se implică în viața cetății, pentru o Românie mai puternică și mai încrezătoare. Sunt cei care au reușit și care sunt exemple pentru fiecare dintre noi. Ziua Națională continua la Prima TV cu o ediție specială Florin Călinescu Show. De la 20.00, telespectatorii vor urmări o ediție a show-ului dedicată românilor care ne fac mândri: în direct din America, vom avea un interviu cu celebra pictoriță Alexandra Nechita. Campionii Robert Glință și Edwin Petrea vin și ei la Florin Călinescu Show.

De la ora 22.30, Starea Nației va aborda, în stilul specific, sărbătoarea românilor de 1 Decembrie. Scenetele și umorul vor fi cele mai importante unelte prin care emisiunea prezentată de Dragoș Pătraru va reuși să aducă zâmbetul pe chipurile telespectatorilor.

În 24 de ani la Prima TV, telespectatorii au cunoscut povești de viață, au savurat bucate alese, au glumit, au cârcotit și au descoperit extraordinarul din oamenii obișnuiți. În luna aniversară ce debutează cu 1 Decembrie, Ziua Națională, Prima TV invită România să ducă mai departe mesajele speranței: CREDE ÎN BINE! Împarte bucurie!