Prima TV și televiziunile Grupului Clever și-au prezentat oferta de programe în cadrul evenimentului CleverFEST

Florin Călinescu este surpriza toamnei la Prima TV.

Televiziunile Grupului Clever (PrimaTV, Look Sport, LookSport2, LookSport3, LookSport+, Look 4K, Profit News, AgroTV, Cinemaraton, ComedyEst și CineEst) și-au prezentat grilele de toamnă la evenimentul CleverFEST, alături de vedetele trustului și de nume importante din sport, presă, publicitate și nu numai.

Prima TV, postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever, mizează pe autenticitate, savoare locală, umor, spirit liber și originalitate. Marea surpriză a serii a fost revenirea lui Florin Călinescu pe micul ecran, la Prima TV. Din octombrie, celebrul om de televiziune va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ și în deciziile editoriale și de producție ale Grupului Clever.

Așteptat cu interes, momentul echipei de știri FOCUS a umplut scena și sala de aplauze. Andreea Berecleanu a vorbit despre importanța echilibrului jurnalistic și despre spiritul #focus. Sebastian Zachmann, realizatorul Insider politic, a povestit despre modul în care își va ghida invitații către răspunsuri sincere și… neoficiale în noul sezon. Adriana Nedelea, realizatoarea Orei de profit.ro, a declarat că își propune să traducă pe înțelesul telespectatorilor deciziile economice și financiare.

La CleverFEST, una dintre vedetele mari ale serii a fost și SPORTUL. Cu zeci de competiții de top, difuzate în fiecare zi a săptămânii, canalele LOOK reunesc toate sporturile în cea mai complexă ofertă de conținut dedicată fanilor adevărați. În fața invitaților, Emil Grădinescu, Florin Răducioiu și medaliata cu argint la Tokyo, Ana Maria Brânză, au vorbit despre pasiunea care ne reunește în fața marilor competiții și despre oferta de toamnă a canalelor LOOK: spectacol, adrenalină, competiție și emoție! LOOK SPORT are cea mai diversificată ofertă de programe de sport – cele mai multe discipline sportive difuzate live. Canalele LOOK SPORT sunt cele care difuzează mai multe competiții: peste 2000 de evenimente sportive transmise live pe toate canalele LOOK SPORT în cele 266 de zile ale anului 2021, de la 1 ianuarie până la ora evenimentului CleverFEST. Adică o medie de circa 11 evenimente pe zi, care traduse în ore de live însumează peste 5300 de ore!

Surprizele toamnei nu se opresc aici: luna octombrie vine cu relansarea ProfitNews. Alături de o echipă de jurnaliști de top – Adriana Nedelea, Alina Manolache, Cristi Citre, Raluca Al-Haddad, Constantin Rudnițchi, Ciprian Aron și Cătălin Vrânceanu, ProfitNews aduce știri smart din lumea business, cu intenția de a deveni o sursă de INFORMAȚIE și de INSPIRAȚIE pentru telespectatori.

Canalele de filme Cinemaraton, CineEst și ComedyEst vor continua să încânte publicul cu o ofertă variată de filme, iar postul AgroTV rămâne televiziunea agriculturii și a satului românesc.

La CleverFEST, invitații au privit înainte cu încredere spre oferta Grupului Clever și spre planurile de dezvoltare ale televiziunilor din portofoliu.