LOOKSPORT DEVINE PRIMA SPORT. PORTOFOLIUL CLEVER GROUP SE MĂREȘTE CU 8 NOI CANALE TEMATICE

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața media din România, Clever Group, își întăreste prezența pe piața de televiziune și online. Scopul este acela de a livra românilor conținut de calitate, diversificat și interesant. Primul pas este transformarea canalelor LookSport în Prima Sport. Astfel, LookSport+, LookSport, LookSport2 și LookSport3 vor deveni Prima Sport 1, 2 3 și 4. Mai mult, Clever Group a solicitat CNA acordarea unei noi licențe, Prima Sport 5, un canal absolut necesar pentru a oferi celor de acasă acces la zeci de competiții de top mai ales că, din vara lui 2022, Prima Sport va transmite, pentru 3 sezoane, cel mai puternic campionat al Europei, Premier League.

Cu un conținut variat, o ofertă bogată de evenimente din multiple domenii sportive și emisiuni de top, moderate de profesioniști, canalele Prima Sport vor oferi telespectatorilor adrenalină și bucurie. Cele mai importante 5 campionate de fotbal din lume: Premier League/Anglia, La Liga/Spania, Serie A/Italia, Bundesliga/Germania si Ligue 1/Franta sunt în 2022 pe canalele Prima Sport 1, 2, 3, 4 si 5. Acestora li se alatura Champions League, Formula 1, Cupa Romaniei si Liga 1. “Dorința noastră este să consolidăm grupul și să dezvoltăm un pachet propriu de conținut media diversificat.
Suntem într-un an de plină dezvoltare a platformelor alternative așa că mizăm pe platforma noastră de streaming online, PrimaPlay.ro. Clever Group este un jucător de top pe piața națională și dorința noastră este de a le oferi telespectatorilor noștri conținut variat și interesant. Avem zi de zi la televizor, pe canalele de televiziune din portfoliu, informații, entertainment, competiție, informații din zona de business, 3 canale dedicate filmelor și un canal dedicat antreprenorilor din agricultură. Toate acestea ne permit să ajungem la un număr mare de telespectatori cărora să le oferim totul din prima”, spune Adrian Tomșa, actionar principal al grupului de firme Clever.

Iar planurile de dezvoltare ale grupului media nu se opresc aici. În 2022, Clever Group lansează opt posturi TV tematice care vin în completarea pachetului propriu de conținut. Vor fi lansate un canal de ştiri, Prima News/Prima News HD, unul de divertisment, Prima Show/Prima Show HD, unul cu programe de comedie, Prima Comedy/Prima Comedy HD, unul de documentare, Prima Wild/Prima Wild HD, un canal TV de teleshopping, Prima Shop 24/Prima Shop 24 HD, unul muzical, Prima Tradițional Music/ Prima Tradițional Music HD, un canal dedicat documentarelor istorice, Prima History/Prima History HD şi unul tematic de cooking, Prima Food & Travel/ Prima Food & Travel HD din București. “Un element important este acela că intenționăm să localizăm cât mai mult conținut autohton pe aceste canale, mai ales că o parte din consumatori sunt românii din diaspora. Vrem să îi aducem mai aproape de țară, să le aducem România acasă”, a adăugat Adrian Tomșa.

Canalele de televiziune  Agro TV, Profit News, Cinemaraton, CinemaEst și Cinema Asia, aflate deja în portofoliul Clever Group, vor rămâne în pachetul de conținut pus la dispozitia operatorilor de cablu.