LOOKSPORT+, un nou canal de sport în portofoliul Look

Cu unanimitate de voturi, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat schimbarea denumirii și formatului de structură a conținutului de programe pentru Look Plus. Formatul se va schimba din generalist în tematic-sport.

Prin urmare, Look Plus va deveni LookSport+.
Noul canal va emite atât SD, cât și HD și va fi al cincilea canal de sport din portofoliul Look, după Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

Sorin Lăpușan, reprezentantul Clever, în ședința CNA:
„Este oarecum naturală și firească solicitarea noastră, fiindcă Clever Media a dezvoltat canale tematice sportive. Am reușit să încheiem negocieri cu titulari de drepturi și se cere modificarea din canal generalist în canal tematic sportiv.
Dorim să aducem în fața publicului cele mai importante competiții sportive. Natural, apare și componenta de dezvoltare a acestor drepturi pe care le deținem și pentru care negociem în continuare.”

Grupul Clever devine unul dintre cei mai importanți jucători din piața media românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale TV (PRIMA TV, LOOKSPORT +, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) și 6 site-uri (servuscluj.rolooksport.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.ro).