Anca Budinschi se alătură echipei Prima TV

Anca Budinschi se alătură echipei Prima TV în poziția de Director de Programe, urmând să facă parte din board-ul companiei. Anca Budinschi are o experiență de peste 20 de ani în televiziune, timp în care a deținut funcții importante de business în ProTV, fiind de-a lungul timpului Director Executiv, Director General și Director de Programe.

„Ne bucurăm ca o profesionistă, cum este Anca Budinschi, a acceptat să facă parte din noul proiect Prima TV. Într-un business cum este televiziunea, este important să reușești să aduci oameni  valoroși, cu experiență în domeniu, iar Anca Budinschi face parte dintr-un grup restrâns de persoane care pot avea o viziune nouă. Este un asset important și cu siguranță va aduce plus valoare unui brand atât de important în piața de televiziune, cum este Prima TV.” a declarat Orlando Nicoara, membru al board-ului.
*
Prima TV face parte din Grupul Clever Media, dezvoltat de Adrian Tomşa, care mai conţine televiziunea Look Plus, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV și Profit.ro, canalele de filme Cinemaraton și Comedy Est, dar şi site-urile servuscluj.rolooksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.ro şi profit.ro