Prima TV aniversează 23 de ani!

Decembrie este luna în care Prima TV împlinește 23 de ani și marchează începutul noutăților atât în zona de conținut, cât și în zona vizuală, odată cu trecerea la HD.

După preluarea de către Clever Business Transilvania, profesioniști media din diverse domenii s-au alăturat televiziunii PrimaTV din dorința de a construi o televiziune generalistă relevantă pentru publicul autohton, un brand media puternic, cu o imagine și un conținut de calitate

În mai puțin de 3 luni de la preluare, întreaga echipă și-a unit eforturile pentru a le aduce telespectatorilor conținut nou axat pe entertainment produs local, în conformitate cu viziunea unei stații cu individualitate,umor și îndrăzneală. 

Ghidată de această misiune, noua echipă de acționarat a început investițiile în zona de programe.

Jurnalele FOCUS îi invită pe telespectatori în primul studio virtual de știri, alături de Andreea Berecleanu și o echipă lărgită de prezentatori și reporteri. Știrile FOCUS vor aduce în fiecare seară, de la ora 18:00, informațiile esențiale, evenimentele, deciziile politice și evoluțiile socio-economice, precum și noutățile importante din sport, împachetate într-o grafică nouă, minimalistă, modernă.