IRINA RADU ESTE, DIN 1 IUNIE, NOUL CHIEF OPERATING OFFICER AL PRIMA TV

Cu o carieră în televiziune de peste 30 de ani și cu experiență în management de presă, Irina Radu devine, din 1 iunie 2022, C.O.O. TV (CHIEF OPERATING OFFICER) al Prima TV. Din acest rol, ea va coordona activitatea de programe, producție, știri, producție on-line și marketing a Prima TV.  Irina Radu a primit cu inima deschisă această nouă provocare. “Mi-a plăcut mereu Prima TV, iar în ultima vreme se vede că postul își dorește altceva și își caută un drum nou. Admir și îmi plac mulți oameni de acolo, vedete sau nu.  Postul a făcut achiziții interesante, de la vedete la sport, de la filme la formate, așa că planul este ca împreună să așezăm televiziunea pe o poziție și mai bună și să facem succes cu emisiuni pe care publicul să le iubească.”

Prima TV face parte din Grupul Media Clever, dezvoltat de Adrian Tomșa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanți jucători din piața românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, canalale Prima Sport, Profit News, Agro TV, Cinemaraton și Cinemaest). “Ne dorim să le oferim telespectatorilor conținut de calitate și un produs media performant. Ne bucurăm să anuntăm că echipei Prima TV i s-a alăturat un profesionist precum Irina Radu. Cu experiența ei bogată în management de televiziune, Irina ne va ajuta să plasăm Prima TV în topul preferințelor telespectatorilor “, spune Adrian Tomșa, acționar principal al Clever Media Grup.

Pentru Prima TV va urma o perioadă plină. Postul de televiziune pregătește multe surprize pentru telespectatori.  “Am luat decizii bune și importante și vreau să fac la fel și la Prima TV și să ajut și la creșterea celorlalte canale din portofoliu. O mulțime de emisiuni, vedete, idei promovate de mine sunt încă la televizor, pe diferite posturi, după mulți ani. Sunt un om de echipă, care poate să ia oricând un interviu unui președinte de țară, dar e gata să țină trepiedul dacă un coleg are nevoie de ajutor.  Nu-mi place să vorbesc prea mult înainte să ne apucăm de treabă, revenim cu noutăți cât de curând”, spune Irina Radu, noul C.O.O Prima TV.

Irina Radu este jurnalist și manager de presă de mai bine de 30 de ani; a debutat în presă scrisă la Opinia Studențească și în televiziune la TVR Iași. A fost prezentator și moderator de știri și talk show, producător și redactor șef în mai multe redacții, director TVR2, TVR1, Evenimente Speciale, Director pentru 4 ediții ale Festivalului Cerbul de Aur,  Programming and Production Director la Kanal D România timp de 3 ani, Director General al Intact Production, membru în Consiliul de Administrație TVR, Director de Programe TVR ( 2013- 2015) Președinte Director General al Televiziunii Române (2015-2017),  Senior Media Officer pentru Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, OSCE (2018-2022).