Grupul Clever Media adaugă în portofoliul său două canale TV dedicate pasionaților de film, Cinemaraton și Comedy Est

Grupul nostru rămâne consecvent ideii de dezvoltare, pornind de la analiza atentă a pieței pe care operăm, până la serviciile diversificate ale ofertei de conținut TV livrat.
În urma acestor analize de piață, Grupul Clever Media a adăugat în oferta sa de programe TV două canale de filme: Cinemaraton și Comedy Est.

Cinemaraton este, așa cum o spune și sloganul său, o „veritabilă poveste a filmului românesc”, locul unde pasionații de gen vor găsi filme, emisiuni și producții proprii precum: interviuri cu regizori, actori, critici de film și de teatru.
A spune povestea filmului românesc este un mod de a aprecia munca miilor de actori, regizori, scenografi, muzicieni, tehnicieni care au fost implicați în producerea filmelor și, implicit, un mod de a reflecta la momentele istorice în care ele au fost create.

ComedyEst își propune să aducă veselia în casele telespectatorilor din România.
Trăim într-o lume tot mai tulbure, iar râsul poate deveni cea mai bună terapie. Cum zona balcanică este mereu o sursă de inspirație, pentru că aici se pare că s-a inventat proverbul a face haz de necaz, ComedyEst respectă tradiția comediei clasice, acordând un tribut marilor maeștri ai genului din toate timpurile, atât de iubiți de telespectatorii de pe toate meridianele.
Pe lângă serialele și filmele de comedie clasice, ComedyEst difuzează și interviuri cu personalități ale comediei (regizori, actori), programe de stand up comedy, secvențe comice alese de pe internet sau primite de la telespectatori.

Grupul Clever Media, dezvoltat de Adrian Tomşa, mai conţine televiziunea Look Plus, Prima TV, canalele sportive Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV și Profit.ro, dar şi site-urile servuscluj.rolooksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.ro şi profit.ro