FOCUS LA PRIMA ORĂ, de acum și duminica, la PRIMA TV

Mai multă informație, mai mult divertisment, mai mult infotainment.  Focus la Prima Oră, matinalul Prima TV, se vede din 20 iunie și în weekend. În fiecare duminică, de la 09.00, telespectatorii au opțiunea unui program de urmărit în familie. Focus la Prima Oră de weekend devine partenerul ideal pentru un sfârșit de săptămână informat și relaxat. Matinalul de weekend va fi un jurnal al știrilor pozitive din România și din lume, pe care telespectatorii Prima TV le pot vedea în liniște, acasă, alături de toată familia.

Îndemnul PRIMA TV este simplu: “Înainte de a începe o nouă săptămână, amintește-ți de poveștile care ți-au adus bucurie.”

În fiecare duminică, din 20 iunie, timp de 2 ore, cei din fața micului ecran își pot încheia săptămâna cu știrile care inspiră, amuză și  umplu inima de fericire. “Ediția de duminică este similară cu cea din timpul săptămânii, în sensul în care nu scăpați de mine și de Daniel, însă conținutul este mult diferit. Tonul este unul pozitiv, cu știri vesele sau, pur și simplu, de interes national și nu numai. Practic, un telespectator care a fost rupt de realitate în timpul săptămânii, duminică de duminică va putea afla, de acum încolo, ce e nou”, spune Irina Gologan, co-prezentator Focus la Prima Oră. “Cred că duminica e indicat să vezi că lumea are și alte culori față de cele prezentate de știrile din timpul săptămânii, gri sau negru, atunci când vedem și partea mai puțin frumoasă a lucrurilor. Așadar, finalul de săptămână este despre optimism, curiozități, lucruri variate și diferite”, o completează Daniel Osmanovici, colegul de la pupitrul matinalului PRIMA TV.

După o ascensiune rapidă în preferințele telespectatorilor care au plasat Focus la Prima Oră în topul audiențelor, PRIMA TV mizează, din 20 iunie, în fiecare duminică, de la 09.00 la 11.00, pe un plus de energie, știri de calitate, documentate, dar, mai ales, pe imparțialitate.