Despre noi

CLEVER MEDIA NETWORK deține în portofoliu, direct și indirect, prin companiile din cadrul grupului, canalele de televiziune LOOKSPORT, LOOKPLUS, LOOKMEDICA, AGROTV și PROFIT.RO. Totodată, compania clujeană deține și drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei și Portugaliei.

Stațiile noastre sunt recepționate și distribuite de cei mai importanți operatori CATV din România.

LOOKSPORT și LOOKPLUS pot fi recepționate și la standarde HD. Grupul CLEVER MEDIA NETWORK a lansat de curând și o platformă web, de tip „omniwatch”, care oferă acces simultan la 7 canale de distribuție PPV și VOD pe care sunt transmise LIVE și la cerere partidele de fotbal din UEFA Champions League și UEFA Europa League.
Cele mai importante partide din fiecare fază a competițiilor UEFA, precum și cele din LIGA 1, LIGA 2 sau Cupa României, pot fi vizionate pe canalele TV LOOKSPORT și LOOKPLUS.
Adiacent transmisiunilor „main event”, producem în studiourile proprii de la Cluj și București emisiuni LIVE de analiză în care invităm specialiști din domeniu.