UN NOU LOOK PENTRU LOOK PLUS

După o vară intensă și după un efort colectiv susținut, Clever Media Network este pregătită să devină o alternativă solidă la oferta TV din România.

Una dintre televiziunile grupului, LOOK PLUS, a finalizat de curând noi acorduri de colaborare cu câteva nume cunoscute ale industriei de entertainment din România, în scopul creării unor noi programe TV.

Astfel, telespectatorii televiziunii LOOK PLUS îl vor putea urmări la lucru pe Johannes, cel mai creativ iluzionist român, fosta vedetă PRO TV urmând să producă un show săptămânal din care nu vor lipsi elementele care l-au consacrat la „I.Real”.

O altă achiziție importantă a televiziunii LOOK PLUS este Andrei Duban, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România, cel ce va prelua destinele emisiunii „Confidenții”, un magazin duminical întins pe durata a două ore.

În grila de toamnă a LOOK PLUS își va face loc și un sitcom, Sorin Misirianțu, unul dintre puținii producători de gen din România, adunând o trupă de actori talentați pe care i-a distribuit în „Oportuniștii”, un serial de comedie de situație despre noi, despre români, o radiografie a cetățeanului de rând. Personajele principale au joburi ocazionale și încearcă să se descurce într-un oraș plin de tentații, precum Cluj-Napoca. Fiecare episod va avea un „special guest”, o vedetă autohtonă care-și va juca propriul rol în avalanșa de situații neprevăzute în care intră protagoniștii principali.

Toate acestea se adaugă producțiilor cunoscute ale televiziunii LOOK PLUS.
Așa că, din toamnă, fanii divertismentului folcloric vor fi din nou ghidați prin frumoasa lume a obiceiurilor și tradițiilor comunităților românești din Ardeal și de pretutindeni de către Sergiu Vaida și ajutoarele sale de la emisiunea „Vine Vaida pe la Voi”.

Vali Coman, gazda emisiunii „Big Boletus”, va continua să combine arta culinară cu drumețiile, muzica bună și ecologia.
„Tonik Show” promite să vină cu un plus de umor de calitate, Nicu Bendea, prezentatorul emisiunii lucrând la un format din care nu vor lipsi momentele de stand-up comedy și pamfletele atât de apreciate de publicul său.

În prezent, compania condusă de omul de afaceri Adrian Tomșa pune la punct ultimele detalii pentru a se asigura ca emisia programelor televiziunilor LOOK SPORT și LOOK PLUS să fie făcută în dublu standard de calitate a imaginii (SD și HD).
Astfel, UPC și Orange retransmit deja programele LOOK SPORT si LOOK PLUS atât in format Standard Definition, cât și in format High Definition. Zilele acestea se vor finaliza și înțelegerile cu ceilalți operatori de cablu din România.

Această schimbare vine în urma unor investiții semnificative și este rodul unui efort tehnic intens, o promisiune făcută de firma clujeană către publicul său din ce în ce mai numeros.

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK SPORT, LOOK PLUS, LOOK MEDICA, AGRO TV, PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României, Serie A (Italia), La Liga (Spania) și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei și Portugaliei.