LOOK TV se transformă în LOOK SPORT

După o vară intensă și după un efort colectiv susținut, Clever Media Network este pregătită să devină o alternativă solidă la oferta TV din România.

Managementul grupului Clever Media Network a primit aprobarea Consiliului Național al Audiovizualului pentru schimbarea denumirii postului Look TV în LOOK SPORT, precum și avizarea noilor identități grafice pentru televiziunile din portofoliul Clever Media Network.

Consiliul a ținut cont de faptul că firma condusă de omul de afaceri Adrian Tomșa deține drepturile de difuzare pentru o serie impresionantă de competiții sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, precum și Süperlig (Turcia) sau Primeira Liga (Portugalia) și a avizat favorabil schimbarea denumirii postului din Look TV în LOOK SPORT.

Adrian Tomșa, proprietarul posturilor, despre LOOK SPORT, în fața CNA:
„Într-o primă etapă vom schimba doar denumirea. Intenționăm, probabil în scurt timp, să venim cu solicitarea unor noi licențe strict pe sport pe care le încercăm să le adăugăm la portofoliul nostru. Există mult conținut de sport pentru care avem drepturi.”

De asemenea, CNA a aprobat și noile identități grafice ale celorlalte stații din portofoliul CMN (LOOK PLUS, LOOK MEDICA, AGRO TV și PROFIT.RO).

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK SPORT, LOOK PLUS, LOOK MEDICA, AGRO TV, PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei și Portugaliei.